3d tekenprogramma

3d tekenprogramma

Hieronder volgen de 3D tekenprogramma.

3d tekenprogramma IntelliPlus Basic 6.5 IntelliPlus Basic 6.5 is een 3d tekenprogramma waar eenvoudig 3d mee getekend kan worden. De software is compleet Nederlands wat het werken er mee nog gemakkelijker maakt. De technische tekening maakt u eenvoudig van uw gereedschap, onderdeel of het ontwerp van uw bedrijfsgebouw of woonhuis. Het tekenprogramma is een basis pakket om te auto cad tekenen en heeft een flink aantal ontwerp functies. Uw tekent zo snel uw plattegrond of technische tekening in 3d uit. Gezien de verschillende lagen waar mee gewerkt word is het eenvoudig en snel om u tekening klaar te maken. Het programma is comptabel met auto cad en werkt op de zelfde manier.

Easy Computing Super Architect 3D tekenen

Dit 3d tekenprogramma is vergevorderd om in de toekomst nog steeds volledig mee te draaien. Het zeer uitgebreide programma krijgt u snel onder de knie door middel van de meegeleverde trainingsvideo’s U ontwerpt in een hand omdraai een complete woning en bekijkt deze onder elke hoek en vanuit in oogpunt in 3d. u tekent snel uw inboedel op ware hoogte op de tekening waardoor u een zeer realistisch beeld neer zet. Verder tekent u uw woning compleet af. Van de juiste kleur tot een volledig ingerichte kamer. U tekent eenvoudig in lagen bijvoorbeeld de elektriciteit of uw water leidingen in uw woning. Uw


ontwerpt zelf uw meubels of uw schouw. En verder ontwerp u uw zwembad eenvoudig met de zwembad wizzard Gezien de prijs en de gebruiksvriendelijkheid is dit programma geschikt voor een beginnend tekenaar of hobbyist in 3d tekenen. Maar gezien de uit gebreide mogelijkheden is het een must voor de professionele tekenaar.

3D HUIS & 3d TUIN Cad tekenprogramma

De 2009 versie van dit programma bied de vele mogelijkheden van het ontwerpen in 3d. Het programma werkt eenvoudig en doel treffend. Gezien de vele kant en klare objecten in de bibliotheek is het teken van een woning in 3d zo gebeurd. Verder teken u er uw tuin mee in op 3d.Het programma werkt met verschillende tekenlagen en is hier door perfect te gebruiken in de professionele teken wereld. Gezien de hoge gebruiksvriendelijkheid is het een goed programma voor de beginner. ER word een uitgebreide omschrijving mee gezonden en u krijgt diverse trainings- video’s. Dit zorgt ervoor al heeft u nog nooit getekend. Dat u stap voor stap eenvoudig leert dit professioneel programma te gebruiken.

 

tip!!! Freds bouwtekeningen nu 50% korting!!!

tekenprogramma bouwtekening maken

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>