Cad tekenprogramma: bouwtekening maken

Cad tekenprogramma bouwtekening maken

Cad tekenen3D HUIS & TUIN EXPERT
Om cad tekenen in werkelijkheid te brengen is dit het cad tekenprogramma wat je moet hebben. De enorme veelzijdigheid zorgt ervoor dat je voor ieder interieur, iedere tuin en iedere woning of schuur in een hand omdraai op papier hebt. Zo is er voor het interieur inrichten een speciale manier van tekenen ingebouwd waarbij je meer dan 80.000 objecten en texturen eenvoudig weg kunt zetten.Verder is de foto app een uitkomst waarbij je eenvoudig een behang, schilderij of een bestaande keuken in plaatst. Maar ook plaatst u eenvoudig personen in uw tekening.

 

 
Voor het tuin ontwerp en omgeving creëert u eenvoudig een perfect plan. Hierbij is alle panoramisch en over 360 graden te laten zien. De voor geprogrammeerde instellingen zijn een uitkomst waar door u snel door kunt tekenen. Zo heeft een in een hand omdraai de juiste carport ingetekend of een tuinhuisje geplaatst. Teken ook een levensechte veranda.

Cad tekenprogramma: Bouw tekening

Om te bouwen of verbouwen is Cad tekenprogramma ook het perfecte tekenprogramma. U ontwerpt een nieuwbouw of verbouw tot in diep detail. Een gedetailleerder programma bestaat niet. U tekent van sponning tot deur kozijn precies in in de tekening en dat in 2d of 3d. Voor veel onderwerpen van de bouw heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit voor geprogrammeerde deuren, ramen of bijvoorbeeld kozijnen. Hiermee geeft u u maten door en maakt een keuze uit de duizenden modellen. Vervolgens past u deze eenvoudig in in uw tekening. Ook weer zowel 2 als 3d. De maat uitvoering zijn 100% exact en het beste voor uw bouw tekening. Verder kunt u elk onderwerp of schakel in cad tekenen in de tekening.
 

tip!!! Freds bouwtekeningen nu 50% korting!!!

tekenprogramma bouwtekening maken

 

 

2 Responses to Cad tekenprogramma: bouwtekening maken

 • Geachte heer,mevrouw,

  Mijn naam is Michiel de Brouwer. Ik ben 36 jaar en woonachtig in Hoofddorp. Ik ben op zoek naar een cursus tuinontwerp. Inmiddels zit ik al ruim 7 jaar in het vak als hovenier. Ik heb altijd bij werkgevers gewerkt en heb hierin veel ervaring op gedaan, begin dit jaar heb ik de stap genomen mijn eigen hoveniersbedrijf te starten. Ik ben vakbekwaam hovenier en heb de avond studie gevolgd aan het wellantcollege.

  Mijn interesse gaat uit naar tuinonderhoud en heb in de afgelopen jaren hier veel ervaring in opgedaan. Ik beschik over een aardige dosis planten kennis en heb affiniteit met beplanting. Graag zou ik in de toekomst een combinatie willen maken van het ontwerpen van tuinen en de verzorging/onderhoud daarvan.

  Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn,

  Met vriendelijke groet,

  Michiel de Brouwer
  06-50569125

 • Budi says:

  Graag advies.Ik getbuikre tientallen jaren het programma Vellum.Voor eenvoudige tekeningen, rechttoe, rechtaan.Het werkte op mijn oude Vista computer nog.Nu op mijn nieuwe Windows 8 laptop, helaas werkt het daarop niet.Graag advies, wat moet ik doen?Bij voorbaat vriendelijk dank.Jan Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered By Gold Price History | Executive Jet Charter Services | Buy Gold Coins