Disclaimer

Disclaimer

Tekenprogramma.net bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders van tekenprogramma’s en toe behoren. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. tekenprogramma.net heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van software. Iedere transactie betreffende een tekenprogramma is dan ook een zaak tussen de aanbieder en koper. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de proramma’s te suggereren.

tekenprogramma.net besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door verkopers van alle producten. Derhalve kan tekenprogramma.net niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

Tekenprogramma.net heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered By Gold Price History | Executive Jet Charter Services | Buy Gold Coins