SketchUp download Tekenprogramma

Wat is SketchUp?

SketchUp is een gebruiksvriendelijk programma om 3-dimensionale modellen van gebouwen, meubilair en andere alledaagse objecten te maken. De gratis software biedt een goed alternatief voor professionele software zoals 3DSMax. Je presenteert het in een eigen stijl compleet met 2D aanzichten, doorsneden, 3D zichten en animaties. Zo eenvoudig kan 3D tekenen zijn!
De eigenschappen van het eeuwenoude potlood zijn in Google SketchUp 2014 overgenomen en toepasbaar gemaakt voor de digitale techniek van morgen. SketchUp combineert een compacte tool-set met een vloeiend gebruiksgemak en geeft uw creativiteit zo alle ruimte, dus snel en eenvoudig 3D tekenen. Het resultaat is een werkomgeving waarin je een ontwerp van alle kanten kunt aftasten op zoek naar die juiste vorm, kleur en textuurcombinatie. SketchUp is een 3D tekensoftware/ontwerppakket voor Mac en Windows, waarmee iedereen in zeer korte tijd zijn/haar ideeën in een 3D ontwerp neerzet. SketchUp is dan ook uiterst geschikt voor verschillende doelgroepen:  Architecten, aannemers, binnenhuisarchitecten, ontwerpers, schrijnwerkers, tuinarchitecten en de Doe-Het-Zelver. 

 

Waarom SketchUp?

Het programma is zo makkelijk en eenvoudig te gebruiken dat je er uren plezier aan hebt. Je zult al snel doorhebben dat SketchUp een uitermate goed ontwerpgereedschap is. SketchUp 2014 wordt gebruikt door iedereen: miljoenenbedrijven, kleine zelfstandigen, architecten maar ook dierentuinen, interieurontwerpers, verandaplaatsers, badkamer- en keukenverkopers, productontwerpers, grafici,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered By Gold Price History | Executive Jet Charter Services | Buy Gold Coins