teken software

Tekensoftware
Behalve tekenen op papier kun je natuurlijk ook tekenen op de computer. Daarvoor gebruik je een tekenprogramma. Hieronder staan vier tekensoftware die je kunt downloaden van internet.
 

Adobe Photoshop Elements 15
Je leven is gevuld met speciale momenten en belangrijke mijlpalen – en je maakt er foto’s van om deze allemaal vast te leggen. Adobe Photoshop Elements 15 automatiseert de ordenings- en bewerkingsprocessen, zodat je met speels gemak de mooiste foto’s kunt maken en delen. Een willekeurige foto snel terugvinden Maak met één klik correcties en voeg artistieke effecten toe om je foto’s een uniek uiterlijk te geven. Creëer collages, diapresentaties en kaarten. Deel ze naar je favoriete socialmediasites.
 

 

 

 

 
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator CS6 werkt op basis van het nieuwe Adobe Mercury Performance System, zodat je snel en stabiel kunt werken aan grote, complexe bestanden. De moderne, bijgewerkte interface stroomlijnt dagelijkse taken. Met de geavanceerde creatieve gereedschappen kun je je visie beter dan ooit vorm geven.De beste nieuwe functies van Illustrator CS6
Werk nauwkeurig, snel en stabiel aan grote, complexe bestanden met het Adobe Mercury Performance System. Profiteer van deze nieuwe engine voor het overtrekken van afbeeldingen, ontwerp snel naadloze patronen en pas verlopen toe op penseelstreken.Werk snel met robuuste stabiliteit
Profiteer van een nieuw prestatiesysteem met standaard 64-bits ondersteuning voor Mac OS en Windows® om taken kracht bij te zetten die vaak onmogelijk waren, zoals het openen, opslaan en exporteren van grote bestanden en het voorvertonen van gedetailleerde ontwerpen.
 

 

 

 

 
Adobe Illustrator
Maak vectorillustraties met afbeeldings- en tekenlagen die u kunt verzenden naar Adobe Illustrator CC of als platte afbeeldingen naar Photoshop CC.Illustrators, grafische ontwerpers en kunstenaars kunnen:
tot 64x vergroten om fijnere details aan te brengen
met vijf verschillende penpunten met een aanpasbare dekking, grootte en kleur schetsen
met meerdere afbeeldings- en tekenlagen werken
elke afzonderlijke laag hernoemen, dupliceren, samenvoegen en aanpassen
basisvormpenselen of nieuwe vectorvormen uit Capture CC invoegen
Meerdere stylussen van Adonit, Wacom, Pencil by 53 en Apple Pencil gebruiken
Illustratie naar Photoshop of Illustrator sturen, waarbij alle lagen behouden blijven
 

 

 

 

 
Adobe Photoshop cs6
Met het Adobe Photoshop CS6 software pakket creëer je snel nieuwe creatieve projecten of pas je bestaande beelden aan met een professionele afwerking. Adobe Photoshop CS6 gaat zelfs verder. Niet alleen foto’s maar ook bewegende beelden kan je aanpassen met nieuwe gereedschappen. Bewerk raw-afbeeldingsbestanden en andere foto’s met geavanceerde fotobewerkingsfuncties. Creëer boeiende HDR-afbeeldingen, zwart-witfoto’s en panorama’s. Retoucheer afbeeldingen met verbazingwekkende eenvoud en controle. Het is allemaal mogelijk en de enige restrictie is je eigen creativiteit. De nieuwe functies binnen Adobe Photoshop CS6 zijn niet op een hand te tellen. Mercury Graphics Engine, nieuwe ontwerpgereedschappen, migreren en delen van voorinstellingen, verbeterde autocorrecties, opslaan op de achtergrond en zo loopt de lijst nog ver door. Zelfs de ervaren Photoshop gebruiker zal deze nieuwe functies waarderen. Benut je creativiteit maximaal met Adobe Photoshop CS6.
 

 

 

 

 

Photoshop Sketch
Met Photoshop Sketch kun je expressieve tekeningen creëren met behulp van natuurlijke tekentools zoals potloden, pennen, markeerders en waterverfpenselen voor het verkrijgen van alle structuren en overvloei-effecten die je op papier zou verkrijgen.
Sketch omvat tekentools die op een natuurlijke wijze met het canvas werken, zoals een grafietpotlood, een inktpen en overvloeiingsmarkeerders. De meegeleverde penselen zorgen voor nog meer creatieve mogelijkheden. Gebruik Gesplitste weergave om je tekeningen en werkset naast elkaar op hetzelfde scherm te houden. Verstuur vervolgens je schetsen rechtstreeks naar Photoshop CC op je desktop om ze verder te bewerken.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Painter 2017
Painter 2017 is de nieuwste versie van het bekende tekenprogramma vol met geavanceerde functies waarmee je moeiteloos prachtige ontwerpen, afbeeldingen, foto’s en zelfs websites kunt maken. Nieuw is het LiveSketch-gereedschap waarmee je schetsen en ontwerpen uit je losse hand kunt omzetten in nauwkeurige vormen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Powered By Gold Price History | Executive Jet Charter Services | Buy Gold Coins