teken software

Tekensoftware
Behalve tekenen op papier kun je natuurlijk ook tekenen op de computer. Daarvoor gebruik je een tekenprogramma. Hieronder staan vier tekensoftware die je kunt downloaden van internet.
 

CorelDRAW Graphics Suite X8 50
CorelDRAW Graphics Suite X8 50 is een uitgebreid softwarepakket. Je hebt de beschikking over een uitgebreide collectie gereedschappen en content die je kunt uitbreiden met gratis en premium apps. Vind snel een grote variëteit aan lettertypes, werk snel en handig met een knooppuntbewerking en bewerk je foto’s met speciaal gereedschap.

 

 

 

 

 

 

DRAW Technical Suite X7
DRAW Technical Suite X7 is een tekenprogramma voor lay-out, overtrekken en fotobewerking. Maak snel en makkelijk logo’s, nieuwsbrieven, verslagen, fotoprojecten of sociale-mediacontent. Het programma werkt op Windows 10. 

 

 

CorelDRAW Graphics Suite 2017
CorelDRAW Graphics Suite 2017 is een complete oplossing voor de echte professional! Dit softwarepakket heeft speciale illustratiegereedschappen en publicatiemogelijkheden voor drukwerk, het web en mobiele apparaten. Stuur je tekening gemakkelijk door naar je vrienden of collega’s dankzij de uitgebreide exportmogelijkheden voor meer dan honderd bestandsindelingen, waaronder WebCGM, SVG, DWG, 3D PDF, EPS en TIFF.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Painter 2017
Painter 2017 is de nieuwste versie van het bekende tekenprogramma vol met geavanceerde functies waarmee je moeiteloos prachtige ontwerpen, afbeeldingen, foto’s en zelfs websites kunt maken. Nieuw is het LiveSketch-gereedschap waarmee je schetsen en ontwerpen uit je losse hand kunt omzetten in nauwkeurige vormen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Powered By Gold Price History | Executive Jet Charter Services | Buy Gold Coins